Ontdek een lease occasion in Helmond en start met een voordelig leaseplan

Zoekende naar een lease occasion in Helmond? Begin je zoektocht dan bij Occasion Lease Totaal. Tussen ons aanbod kun jij speuren naar de auto van je dromen! Wat dacht je van een sportieve Ford Ka? Of aan het jagen naar een nieuwe Peugeot bedrijfsauto om uitbreiding van jouw onderneming te realiseren? Verstuur vandaag nog jouw aanvraag naar ons en wie weet cross jij binnenkort door de stad met jouw lease occasion in Helmond!

Financial leasen werkt in jouw voordeel

Als jij je handtekening onder je leasecontract hebt gezet, weet je altijd waar je aan toe bent. Je tekent bij ons namelijk altijd voor een financial lease contract. Van tevoren spreken we samen duidelijk af wat de kosten zijn en wat je per maand bij ons gaat betalen. Zo sta jij nooit voor verrassingen. Én je hebt de mogelijkheid om een aanbetaling te voldoen zodat je per maand minder betaalt. Dat is mooi meegenomen!

Zakelijk of privé een occasion in Helmond leasen?

Een lease occasion in Helmond is zowel voor particulieren als voor zakelijke klanten interessant. Dit omdat je niet gelijk een groot bedrag kwijt bent aan een auto. Door per maand te betalen rijd jij een occasion die je van A naar B brengt én blijft er nog genoeg over voor andere belangrijke zaken. Heb jij pas de sprong gewaagd om voor jezelf te starten? Ook kun je als startend ondernemer of als ZZP'er een leasecontract afsluiten. Zo kun je een goed beginnen met een lease occasion die jou, letterlijk, op weg helpt tegen een fijne prijs! 

Daarnaast ben je ook gelijk de eigenaar van jouw nieuwe aanwinst. Als je een financial leasecontract afsluit wordt je omgedoopt tot de economische eigenaar. En is je leasecontract helemaal afbetaald? Dan is de occasion inclusief restwaarde helemaal van jou!

Kies de Occasion in Helmond die bij jou past

Alles nog eens rustig nalezen? We hebben voor je samengevat waarom een leasecontract helemaal handig is:

 

  • Met een financial leasecontract los jij maandelijks af wat je kunt missen.

  • Dat is altijd een vast bedrag per maand, in overleg vastgesteld.

  • Je kunt een deel van het bedrag aan betalen voor lagere maandlasten.

  • Gelijk economisch eigenaar van de occasion.

  • Zaken zoals verzekeringen, wegenbelasting zijn voor eigen rekening.

  • Laat je ontzorgen en kies voor het totaalplaatje van Occasion Lease Totaal.

  • Jouw occasion wordt zowel privé als zakelijk tot aan de voordeur afgeleverd. 


Wil je op je gemak eens rondkijken? Speur dan eens door ons aanbod op de website. Hierin vindt je verschillende occasions. Handige tip: zet ook vooral de filter aan zodat je een model kiest die in jouw straatje past. Ben jij al overtuigd van alle voordelen van een lease occasion in Helmond? Ons team staat voor u klaar!