Black Friday? Occasion Lease Totaal doet niet mee

Black Friday. De term is ontzettend populair en wordt ook steeds populairder in Nederland. Het Amerikaanse fenomeen vindt de dag na de feestdag ‘Thanksgiving’ plaats en staat bekend om zijn torenhoge kortingen. Niet voor niets dat er deze dag dan ook massaal inkopen worden gedaan omdat het juist dan het voordeligst lijkt te zijn. Niets is echter minder waar: het leidt vaak tot impulsaankopen die later zonde zijn van het geld.

De valkuilen van Black Friday

Het is ontzettend verleidelijk om tijdens deze hoge kortingen wat nieuws te kopen. Geen probleem als het gaat om kleine bedragen, maar als het om duizenden euro’s gaat is dit niet verantwoord. De echte valkuil van Black Friday is namelijk impulsaankopen doen. U ziet iets en denkt al gauw “Maar voor die prijs moet ik het hebben.” Dat leidt tot een aankoop waar u later spijt van krijgt. Dat is natuurlijk ontzettend jammer van uw geld!

Het kopen van een auto is geen overhaaste beslissing

Voordat u een auto koopt, denkt u eerst na over het merk, model, het budget en nog veel meer andere dingen waar u rekening mee gaat houden. Het is daarom nooit een impulsaankoop. Een auto kost veel geld en is iets waar u jarenlang plezier aan wilt beleven. De gedachtegang die gepaard gaat met Black Friday past hier dus niet bij. Wij van Occasion Lease Totaal doen dan ook daarom niet mee aan deze gekte. Dit is ook niet nodig, want wij hebben altijd de beste deals voor u!

Bij Occasion Lease Totaal krijgt u altijd de beste prijs

Bij ons  krijgt u altijd een goede deal. U namelijk keuze uit honderden top lease occasions uit ons aanbod. Door middel van onze gunstige financial lease constructie, rijdt u uw droom occasion tegen een gunstig maandtarief! Bovendien nemen wij de tijd voor u met een persoonlijk advies dat bij u en uw situatie past. Van een overhaaste beslissing is bij ons geen sprake! 

Boek een proefrit en ervaar onze occasions 

Een occasion leasen was nog nooit zo gemakkelijk. Boek vandaag nog uw proefrit of kom een kijkje nemen in onze showroom. Wilt u als ZZP’er leasen of als startende ondernemer een leasecontract afsluiten? Ook dan bent u bij ons op de juiste plek. Wij brengen uw occasion tot aan de oprit zodat u snel de weg op kunt gaan!