Auto op afbetaling

Wilt u graag een nieuwe auto maar vindt u dit een te groot bedrag om in één keer te betalen? Dan kunt u ervoor kiezen om een auto te kopen op afbetaling. U kunt bij OccasionLease gebruik maken van het leasen van een occasion. Hierbij betaalt u een vast bedrag per maand en koopt u als het ware de auto op afbetaling. Maar wat betekent dit voor u?

Kosten van een auto op afbetaling

Bij OccasionLease kunt u een auto kopen op afbetaling door middel van financial lease. Er wordt per maand een bedrag aan de auto betaald. Er wordt namelijk gekozen voor een vast maand- en rentebedrag. Ook wordt er gekozen voor een vaste looptijd. Hierdoor komt u niet voor verrassingen of onduidelijkheden te staan. Wanneer er voldaan is aan het laatste bedrag is de auto van u.

Mogelijkheden voor een auto op afbetaling

Wanneer u een auto bij ons op afbetaling wilt aanschaffen zijn hiervoor meerdere mogelijkheden. Voor zowel particulieren als voor ondernemers is dit een geschikte oplossing. Het voordeel hiervan is dat de auto niet in één keer betaald hoeft te worden. Voor ondernemers is het voordeel dat de auto geactiveerd wordt op de balans. Hierdoor kunnen de kosten voor wegenbelasting, verzekering en onderhoud worden opgevoerd als bedrijfskosten. Om in aanmerking te komen voor het leasen van een auto moet er aan een aantal voorwaarden worden voldaan. De voorwaarden verschillen op particulier en zakelijk gebied. Ga na wat voor u van toepassing is voordat u een leasecontract wilt afsluiten.

Het aanbod van auto’s op afbetaling

Met een ruim aanbod heeft OccasionLease wellicht de geschikte auto voor u. met keuze uit verschillende merken en modellen uit verschillende prijsklassen kunt u een auto op aanbetaling aanschaffen bij OccasionLease. Wij verwelkomen u graag in onze showroom!

Mocht u nog vragen hebben of een afspraak willen maken, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.