Er zijn op dit moment 2 occasions van Volvo die voldoen aan uw selectie criteria

Helaas zijn er geen occasions gevonden

Laat hieronder je gegevens achter en we houden je op de hoogte wanneer er een passende occasion binnenkomt.

Volvo occasion leasen? Wij helpen u op weg

 

Het merk Volvo heeft door de jaren heen een ijzersterke reputatie opgebouwd, vooral op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid. Wilt u een gebruikte Volvo leasen? Dan bent u bij OccasionLease Totaal aan het juiste adres! We hebben een greep uit het assortiment in ons aanbod, met de Volvo occasion lease modellen en de V40 en XC40. Ruime keuze voor zowel de liefhebbers van handgeschakelde als automaat auto’s.

Mocht uw gewenste Volvo occasion lease model er niet tussen staan, dan is dat geen reden tot paniek! Ons team gaat graag voor u op zoek naar de perfecte auto. Dankzij ons grote netwerk kunnen wij er vaak voor zorgen dat u toch die gebruikte Volvo bij ons kunt leasen. Neem contact op om uw wensen door te geven en wij gaan aan het werk! Ook over de leaseprijs hoeft u zich geen zorgen te maken. We kopen de occasions in tegen een goed tarief, waardoor we u een scherpe leaseprijs kunnen garanderen.

Een Volvo occasion met Financial Lease

Bij OccasionLease Totaal werken we met de leasevorm ‘Financial Lease’. Een leasevorm waarbij u aan het einde van de leaseperiode eigenaar bent van de occasion! Op voorhand stellen we samen met u het leasecontract op, waarbij we een vast maandbedrag afspreken dat bestaat uit aflossing en rente. Doet u voorafgaand een voorschot? Dan wordt uw maandbedrag automatisch lager. Zodra u de garage uitrijdt bent u direct economisch eigenaar van de Volvo occasion. Heeft u de lease auto volledig afgelost? Dan bent u ook juridisch eigenaar!

Is uw keuze gevallen op een van onze Volvo occasion lease modellen? Kom dan gerust langs in onze showroom voor een proefrit. Ons team staat klaar om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden.