Er zijn op dit moment 2 occasions van Volkswagen die voldoen aan uw selectie criteria

Helaas zijn er geen occasions gevonden

Laat hieronder je gegevens achter en we houden je op de hoogte wanneer er een passende occasion binnenkomt.

Rij jouw ideale Volkswagen met occasion lease!

Wil je zo voordelig mogelijk een Volkswagen occasion leasen? Dan zit je bij Occasion Lease Totaal helemaal goed! Als het aan ons ligt rijdt je morgen nog onze garage uit in jouw ideale Volkswagen lease occasion. Heb je iets meer tijd nodig om over deze keuze na te denken, dan snappen wij dat volledig. Daarom staat ons team altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden! Maar misschien vind je jouw antwoorden al op deze pagina. We leggen hier namelijk alles uit over het leasen van een Volkswagen occasion!

Volkswagen occasion lease? Dat snappen we!

Betrouwbaar, veilig en comfortabel. Termen die Volkswagen goed omschrijven. Het merk weet de laatste technieken toe te passen, wat ze erg innovatief maakt. Niet gek dus dat we bij Occasion Lease Totaal gek zijn op dit Duitse merk! In ons aanbod zal je meerdere modellen van Volkswagen tegenkomen. Ben je op zoek naar een specifiek model van Volkswagen? Ook dan helpen we je graag op weg én de weg op.

​De Volkswagen lease occasion - modellen

Het assortiment van Volkswagen is in de loop der jaren goed uitgebreid. Bij Occasion Lease hebben we een greep uit het assortiment van Volkswagen in ons aanbod. Waar gaat jouw voorkeur naar uit? We hebben onder anderen de volgende opties: 

Mocht je jouw gewenste Volkswagen lease occasion er niet tussen zien staan, dan is dat geen reden tot paniek! Ons team gaat graag voor jou op zoek naar de perfecte auto! Door ons grote netwerk kunnen we er vaak voor zorgen dat we het model wat je zoekt, vinden. Ook over de lease prijzen hoef je je geen zorgen te maken. Doordat de occasions worden ingekocht tegen een goed tarief, zijn onze lease prijzen erg scherp. Dit maakt ons financieringstarief erg aangenaam! 

Aantrekkelijk een Volkswagen leasen

Bij Occasion Lease Totaal werken we met financial lease. Dit betekend dat je maandelijks jouw auto als het ware ‘afbetaald’. Het voordeel hiervan? Integendeel tot andere leasevormen ben je bij ons na de leaseperiode, eigenaar van de auto! Financial lease is dus ideaal wanneer je niet in een keer veel geld wilt uitgeven aan een auto, maar wel maandelijks een vast bedrag kan missen. 
Het maandelijkse bedrag wordt opgebouwd uit rente en aflossing. Wil je op voorhand een aanbetaling doen? Ideaal! Dit maakt jouw maandbedrag alleen maar lager, en geeft jou nog meer kans op het leasen van een van onze Volkswagen occasions. Kortom: het is voor iedereen interessant om een Volkswagen te leasen! Zien we jou binnenkort bij ons in de showroom?