Er zijn op dit moment 0 occasions van Suzuki die voldoen aan uw selectie criteria

Helaas zijn er geen occasions gevonden

Laat hieronder je gegevens achter en we houden je op de hoogte wanneer er een passende occasion binnenkomt.

Een Suzuki leasen? Dat doe je bij Occasion Lease!

Een mooi staaltje Japanse souplesse, dat is Suzuki! Niet voor niets dat verschillende keren zijn uitgeroepen tot de “meest betrouwbare auto in zijn klasse”. En of dat nog niet genoeg is staan de Suzuki wagens bekend om eerlijk en betaalbaar in aanschaf en gebruik. Ben jij op zoek naar een Suzuki om te leasen? Met ons grote aanbod ga je jouw ideale Suzuki occasion vinden!

Eens een Suzuki, altijd een Suzuki

Het Japanse merk vraagt geen hoofdprijzen en weet in een aantal jaar een grote populariteit te behalen. Zo is de Suzuki Swift al sinds jaar en dag een veelgekozen auto onder de consument. En dat begrijpen wij wel! Het model dat in 2005 volledig werd ge-restyled is zowel een budgetauto als een sportieve keuze. Met de motor die er vanaf bouwjaar 2010 inligt is de auto extreem zuinig en rijdt snel weg. Gaat u een Suzuki Swift leasen? Dan valt ons aanbod gegarandeerd bij u in de smaak. Met Suzuki Swifts uit verschillende jaren en binnen diverse prijsklasse kan iedereen zijn slag slaan. Een Suzuki Swift leasen via Occasion Lease is dus een veilige optie! Vind u uw gewenste model niet terug binnen ons aanbod? Ons team gaat graag voor u op zoek naar de ideale Suzuki occasion!

Kom langs voor een proefrit in jouw toekomstige Suzuki!

Gaat u een Suzuki leasen uit ons aanbod? Of heeft u plannen daarvoor? Kom dan langs voor een proefrit en ervaar de occasion optimaal! Ons team aan specialisten staat klaar om u te voorzien van advies. Heeft u vragen over de leasevorm of over de occasion zelf? Ons team beantwoord deze graag voor u. Heeft u op voorhand al vragen? Kom dan direct met ons in contact

Suzuki leasen met financial lease

Financial lease is de leasevorm die we vanuit Occasion Lease hanteren. Een leasevorm waarbij u aan het einde van de leaseperiode eigenaar bent van de occasion! Op voorhand stellen we samen met u het leasecontract op, waarbij we een vast maandbedrag afspreken. Doet u voorafgaand een voorschot? Dan wordt uw maandbedrag, welke bestaat uit aflossing en rente, automatisch lager. Bij deze vorm van leasen, die ook wel bekend is als huurkoop, bent u op het moment dat u onze garage uitrijdt in uw occasion, al economisch eigenaar van de auto. Heeft u de wagen volledig afgelost? Dan bent u ook juridisch eigenaar!