Er zijn op dit moment 0 occasions van Skoda die voldoen aan uw selectie criteria

Helaas zijn er geen occasions gevonden

Laat hieronder je gegevens achter en we houden je op de hoogte wanneer er een passende occasion binnenkomt.

Makkelijk een Skoda Occasion lease afsluiten 

1895: de basis voor Skoda wordt gelegd in Mladá Boleslav, Tsjechië.  Eerst met de bouw van fietsen, maar als snel volgden auto’s en motoren. Vandaag de dag is Skoda in meer dan 100 landen vertegenwoordigd en sinds 1991 is dit tsjechisch merk onderdeel van Volkswagen Group. Met succesvolle modellen, waaronder de Skoda Octavia, is een Skoda occasion lease een goede keuze. 

Een Skoda occasion voor iedereen

Skoda telt momenteel acht modellen in het aanbod voor elke autorijder. Sportieve hatchbacks zoals de Skoda Fabia, SUV’s voor het hele gezin en stadsauto’s die compact van buiten en groots van binnen zijn. Een geliefde Skoda occasion is de Skoda Yeti, die een volwassen rijgedrag en tijdloos ontwerp heeft. Of u nu een grote auto of een kleine auto zoekt, Skoda heeft voor iedereen een geschikt model. 

Skoda occasion lease afsluiten

Heeft u het model gevonden dat helemaal past bij wat u zoekt en wilt u een Skoda occasion lease afsluiten? Dan staan wij voor jou klaar. Bij ons sluit u een financial lease contract af, zodat u maandelijks een vast bedrag betaalt voor uw Skoda occasion Lease. Zo hoeft u niet in één keer een groot bedrag uit te geven om toch een mooie auto te rijden. We bespreken samen de contractduur en na het zetten van uw handtekening is de deal compleet en bent u direct economisch eigenaar van uw skoda occasion lease. 

Boek een proefrit voor uw Skoda Occasion Lease

Een proefrit maken in een Skoda occasion? Boek gemakkelijk een afspraak in onze showroom. Zo probeert u in uw eigen tijd uw favoriete Skoda Occasion Lease model uit voordat u een keuze maakt. Wel zo fijn! Wij staan klaar om jou te helpen met het maken van de beste keuze, dus neem contact met ons op om deze mogelijkheden te bespreken. Zo rijdt u  met die perfecte skoda occasion lease bij ons weg!