Er zijn op dit moment 3 occasions van Renault die voldoen aan uw selectie criteria

Helaas zijn er geen occasions gevonden

Laat hieronder je gegevens achter en we houden je op de hoogte wanneer er een passende occasion binnenkomt.

Een Renault leasen

 Frans vernuft design. Dat is wat Renault perfect omschrijft! Met een rijke historie heeft het merk een invloedrijke rol gespeeld in de ontwikkelingen van de auto. In het laatste decennia is het merk zich voornamelijk gaan richten op design-verantwoorde en technische vondsten. En dat is terug te zien in ons aanbod! Want wilt u een Renault leasen, dan zit u bij Occasion Lease helemaal goed! 


Met ons aanbod aan Renault occasions vertegenwoordigen we verschillende modellen van het Franse merk. Wilt u een Renault Megane leasen, een Renault Captur leasen of een Renault Espace leasen? Wij realiseren het maar al te graag voor u! Ook wanneer de keuze valt op een compacter model, zoals de Renault Clio of Renault Zoe, zit u goed bij ons. Heeft u een model op het oog dat niet binnen ons huidige aanbod terug te vinden is? Dan gaan de speurhonden uit ons team graag voor u op zoek! Door ons verrijkende netwerk kunnen we de meeste verzoekjes opsporen en voor u rijklaar maken!

Kies voor Renault Financial lease! 

Bij Occasion Lease werken we met de leasevorm ‘Financial Lease’. Dit houdt in dat u uw occasion als het ware maandelijks afbetaald. Het grote voordeel? Aan het einde van de leaseperiode is de occasion van u! Is uw keuze gevallen op een van onze Renault occasions? Dan voert u een lease aanvraag in die bij ons intern wordt bekeken. Mocht u ruimte hebben voor een aanbetaling, dan vergroot u hiermee uw kans op een goedkeuring. 

Wilt u een Renault leasen? Kom langs voor een proefrit!

Is uw keuze gevallen op een van onze occasions? Kom dan gerust langs in onze showroom voor een proefrit. Ons team voorziet u graag van meer informatie over de desbetreffende auto én praat u bij over alle details van de financial lease, ook wel huurkoop, formule. Heeft u een prangende vraag waar u liever direct een antwoord op ontvangt? Stel hem gemakkelijk via het contactformulier!