Er zijn op dit moment 0 occasions van Opel die voldoen aan uw selectie criteria

Helaas zijn er geen occasions gevonden

Laat hieronder je gegevens achter en we houden je op de hoogte wanneer er een passende occasion binnenkomt.

Een tweedehands Opel leasen

Opel staat voor de toekomst van iedereen. Iets wat je terugziet in de auto’s van het Duitse merk! Sinds 2017 behoren ze tot de PSA group, wat het merk inmiddels niet meer Duits, maar Frans maakt. Met hun betaalbare en toegankelijke modellen kan iedereen zich terugvinden in het aanbod van Opel. De wagens zijn compact, betrouwbaar en er voor iedereen!

Of u nu kiest voor het leasen van een Opel Corsa of uw oog eerder valt op een Opel Mokka of Opel Meriva, bij Occasion Lease spreken we maar al te graag ons vertrouwen uit over dit merk! Van ruime familiewagens tot compacte driedeurs wagens, Opel biedt het allemaal! 

Bij Occasion Lease hebben we een ruim aanbod in Opel financial lease wagens. En zelfs wanneer uw gewenste Opel niet in ons aanbod terugkomt, halen we alles uit de spreekwoordelijke kast en gaan we voor u op zoek! Dus wilt u een Opel leasen? Dan zit u bij ons helemaal goed! Onze occasions zijn maar enkele jaren oud en in de meeste gevallen voorzien van veel opties. Kom met ons in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Opel leasen? Maak een proefrit! 

U bent bij ons van harte welkom in de showroom om de occasions van dichtbij te bewonderen óf om een proefrit te maken. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u de juiste informatie te geven over de occasions én het financial lease concept. Besluit u een tweedehands Opel te leasen? Dan geeft u gemakkelijk een leaseaanvraag door. Aan de hand van bepaalde gegevens bekijkt ons team of u in aanmerking komt voor een Opel met financial lease! 

Wanneer uw aanvraag is goedgekeurd, profiteert u vanzelf op verschillende voordelen. U hoeft geen grote investering te doen maar betaald voor zolang het contract duurt een vast maandbedrag. Deze bestaat uit aflossing en bijkomende rente. Bij het voldoen van een aanbetaling worden uw maandelijkse kosten automatisch lager! Kiest u voor een Opel Corsa leasen, of is uw oog eerder gevallen op de charmes van een Opel Astra? Met de verschillende modellen die ons aanbod rijk is doen we er alles aan om u zo snel mogelijk te kunnen uitzwaaien, wanneer u wegrijdt in de nieuwe aanwinst.