Er zijn op dit moment 0 occasions van Mitsubishi die voldoen aan uw selectie criteria

Helaas zijn er geen occasions gevonden

Laat hieronder je gegevens achter en we houden je op de hoogte wanneer er een passende occasion binnenkomt.

Een Mitsubishi occasion lease plan afsluiten?

Het merk dat als eerste de permanente vierwielaandrijving uitvond? Dan moet u bij Mitsubishi zijn. In 1943 ontwikkelden zij de PX33: de eerste Japanse auto die over deze techniek bezat. Vandaag de dag staat Mitsubishi nog steeds voor innovatie en ontwikkeling en dat ziet u terug in onze Mitsubishi Occasion Lease modellen. Deze vindt u natuurlijk in ons uitgebreide aanbod Mitsubishi occasions!

Drive voor innovatie

Een automerk mag nooit stoppen met innovatie. Dat is iets waar Mitsubishi dan ook bekend om staat. Al meer dan 100 jaar heeft Mitsubishi een ongeremde drive en innovatie voor auto’s. In 1982 introduceerden zij de Mitsubishi Pajero: de voorloper van de SUV modellen. Ook vandaag de dag zijn Mitsubishi occasion lease auto’s nog steeds in trek. Vooral modellen zoals de Mitsubishi Outlander zijn een populaire keuze als het gaat om een stevige SUV.

Ervaar onze Mitsubishi occasion lease modellen zelf

Het Japanse Mitsubishi ervaart u het beste door er zelf in te rijden. Boek daarom bij ons een proefrit in. Zo kan u uw gloednieuwe Mitsubishi occasion lease uitvoerig testen, voordat u hem mee naar huis neemt. Zo weet u wat de ligging op de weg is en heeft u de mogelijkheid om andere Mitsubishi modellen uit te testen. Daarnaast heeft u gelijk de mogelijkheid om eventuele vragen aan ons vakkundige personeel te stellen. 

Mitsubishi occasion lease contract afsluiten?

Is een Mitsubishi leasen uw droom? Kom dan snel het model waar u van droomt uitzoeken in onze showroom! Wij helpen u dan graag met het uitzoeken van de auto én het opstellen van een financial lease contract. Want bij ons leaset u tegen aantrekkelijke tarieven uw perfecte Mitsubishi Occasion Lease. Wij bekijken samen met u de mogelijkheden en stellen samen het leasecontract met u op. Voor u geen onverwachte verrassingen!

Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak en wie weet rijdt u volgende week met uw gloednieuwe Mitsubishi occasion onze garage uit!