Er zijn op dit moment 0 occasions van MINI die voldoen aan uw selectie criteria

Helaas zijn er geen occasions gevonden

Laat hieronder je gegevens achter en we houden je op de hoogte wanneer er een passende occasion binnenkomt.

Mini occasion lease afsluiten?

De Mini is allesbehalve een kleine auto. De allereerste Mini, de Austin Mini, bood ruimte aan vier personen en kenmerkte zich door het zuinige en compacte design. Met dit model zette het Engelse Mini zich op de kaart en volgden er nog vele modellen meer die nog net zo iconisch zijn als deze eerste uitvoering, waaronder de immens populaire Mini Cooper. Bekijk ons aanbod Mini occasion modellen en kies de Mini occasion lease die bij u past!

Mini blijft innoveren en dit zie je aan de vernieuwing van de klassieke modellen. De mini heeft dan ook een kenmerkende design dat terugkomt in alle modellen die dit Engelse automerk produceert. Ook in de nieuwe variant van de Mini waaronder de Mini countryman en Mini clubman zie je dit terug. Deze compacte stadsauto is geliefd bij iedereen!

Ervaar jouw favoriete Mini occasion lease

Het kiezen van de mini occasion lease die het beste bij u past, doet u het beste als u hem zelf hebt ervaren! Zo weet u precies hoe de ligging op de weg is en of de auto past bij wat u voor ogen had. Daarom is het altijd aan te raden om een proefrit in te plannen bij ons. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Plan gemakkelijk een afspraak in en kom een kijkje nemen in onze showroom. Voordat u het weet rijdt u met uw favoriete mini occasion lease bij ons de deur uit!

Lease zonder zorgen met financial lease

Heeft u de mini van uw dromen gevonden in ons aanbod? Gefeliciteerd! Bij ons kunt u een voordelig financial lease contract afsluiten, waardoor u maandelijks uw mini occasion lease rijdt tegen een vast en gunstig tarief. Samen met u bespreken we de contractduur en het maandelijks te voldoen bedrag. Als dit geregeld is,  rijdt u voor een gunstig leasetarief een prachtige occasion!