Er zijn op dit moment 2 occasions van Mercedes-Benz die voldoen aan uw selectie criteria

Helaas zijn er geen occasions gevonden

Laat hieronder je gegevens achter en we houden je op de hoogte wanneer er een passende occasion binnenkomt.

Tweedehands Mercedes leasen

Verschillende klassen Mercedes occasions

Luxe en comfortabele Duitse kwaliteit typeert de auto's van Mercedes-Benz het beste. Mercedes-Benz is bekend bij vele mensen en geliefd bij automobilisten vanwege zijn extreem hoog afwerkingsniveau. U kunt bij OccasionLease terecht voor een groot aanbod van verschillende Mercedes modellen. Bijvoorbeeld de compacte A-Klasse, de ruime E-Klasse, of gaat u toch voor de luxe G-Klasse die verkrijgbaar is in verschillende uitvoeringen? 

Alle Mercedes occasions zijn te bezichtigen in onze showroom. Onze deskundige medewerkers beantwoorden graag uw vragen. Wilt u een tweedehands Mercedes leasen dan bent u van harte welkom voor een proefrit. Besluit u daarna over te gaan tot aanschaf, zullen we samen de leaseaanvraag invullen. Tijdens dit proces hebben we enkele gegevens van u nodig. Wanneer u voldoet aan onze voorwaarden zal uw aanvraag goedgekeurd worden en kunt u gaan genieten van uw Mercedes occasion voor een mooie prijs!

Aantrekkelijk een Mercedes leasen

OccasionLease heeft een ruime selectie van verschillende tweedehands Mercedes modellen met luxe opties. Dit zijn vaak modellen van enkele jaren oud, maar wij bieden ook vaak jong gebruikte occasions aan van minder dan een jaar oud. Het kan zijn dat u op zoek bent naar een specifiek model met speciale opties die wij niet aanbieden. Dan gaan wij graag voor u op zoek. Door ons grote netwerk kunnen wij er vaak voor zorgen dat u toch die tweedehands Mercedes bij ons kunt leasen. Neem contact op om uw wensen door te geven en wij gaan aan het werk!

Alle Mercedes occasions bieden wij aan voor een vast maandbedrag. Zo weet u direct waar u elke maand aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan. Het maandbedrag is opgebouwd uit rente en aflossing. Hoe hoger de aanbetaling bij de start van het lease traject, hoe lager uw maandbedrag zal zijn. Zo is het voor iedereen interessant om een tweedehands Mercedes te leasen.