Er zijn op dit moment 3 occasions van KIA die voldoen aan uw selectie criteria

Helaas zijn er geen occasions gevonden

Laat hieronder je gegevens achter en we houden je op de hoogte wanneer er een passende occasion binnenkomt.

Kia occasion lease

De diversiteit van KIA

KIA is een Koreaans merk dat zich onderscheidt door de geweldige bouwkwaliteit, uitstekende rijeigenschappen en de slimme technologie. Het Koreaanse merk startte in 1944 met het produceren en leveren van fietsen en motorfietsen. In 1970 werd de overstap gemaakt naar het produceren van auto’s. Het merk ging in 1997 failliet waarna het werd overgenomen door Hyundai. Inmiddels werken de twee merken nauw met elkaar samen en wisselen ze onderling kennis uit over techniek en ontwerp.

Wat KIA bijzonder maakt is de 7 jaar durende fabrieksgarantie. Een uniek aspect in de autowereld. Mocht uw gekozen KIA-occasion een navigatie hebben, wordt deze gratis ge-updatet. Verder is wordt uw KIA-occasion voorzien van een 24 uursservice door heel Europa. Vanuit Occasion Lease Totaal werken we samen met VDNS Kia Helmond. Een gecertificeerde dealer die is verkozen tot de beste KIA-dealer van Nederland!

Kia huurkoop aanbod bij Occasion Lease

Bij Occasion Lease Totaal hebben we een breed assortiment aan KIA-modellen in een uiteenlopende prijsklasse. De KIA Stonic en Kia (e)-Ceed zijn het perfecte voorbeeld van een tijdloze stationwagen. De KIA Picanto is een fijn compact model dat groots wordt vertegenwoordigd binnen ons assortiment. Andere populaire modellen zijn onder anderen de KIA Rio en de KIA Niro.

Alle KIA occasions zijn te bezichtigen in de showroom. Hier verwelkomen we u graag. Daarnaast staan onze deskundige medewerkers paraat om uw vragen te beantwoorden over eventuele financial lease, ofwel huurkoop (meer weten over hoe huurkoop werkt?). We vullen samen met u de leaseaanvraag in, zodra u besluit over te gaan op de huurkoop van een van onze KIA occasions. Wanneer u voldoet aan onze voorwaarden wordt uw aanvraag goedgekeurd en kunt u gaan genieten van uw KIA occasion!

 

Aantrekkelijk een KIA occasion leasen

Occasion Lease Totaal heeft een ruime collectie aan KIA occasions. Mocht uw keuze vallen op de huurkoop van een van onze KIA occasions, dan stellen we met u een vast maandbedrag op. Zo weet u direct waar u elke maand aan toe bent en komt u niet voor verassingen te staan. Bij de berekening wordt het maandbedrag opgebouwd uit rente en aflossing. Daarnaast is uw aanbetaling bepalend voor het uiteindelijke lease bedrag. Zo is het voor iedereen interessant om een KIA occasion te leasen of huurkopen.

Mocht u op zoek zijn naar een specifiek KIA model met speciale opties die we niet bieden, dan gaan we graag voor u op zoek. We bezitten een divers netwerk waarmee we ervoor zorgen dat we uw gewenste KIA occasion toch gaan leveren. Neem contact op om uw wensen door te geven, dan gaan wij graag voor u op zoek.