Er zijn op dit moment 0 occasions van Jac die voldoen aan uw selectie criteria

Helaas zijn er geen occasions gevonden

Laat hieronder je gegevens achter en we houden je op de hoogte wanneer er een passende occasion binnenkomt.

JAC Occasion leasen

JAC iEV7S

Met wereldwijd een enorm aanbod behoort JAC Motors inmiddels tot de top 10 in de Chinese auto-industrie. Auto’s van dit Chinese merk zijn standaard rijk uitgerust, betaalbaar en kwalitatief erg goed, mede door de joint-venture die JAC Motors heeft met Volkswagen. 

Wie een JAC occasion wil leasen, kan bij OccasionLease Totaal terecht voor de JAC iEV7 S. Het eerste model dat zijn intrede doet in Nederland. Een stijlvolle, 100% elektrische crossover. Van binnen en van buiten luxe uitgerust voor een moderne, sportieve look. Met regeneratieve remtechnologie bespaart hij energie en vergroot het bereik tot 300 km rijplezier. Een betrouwbare optie voor de milieubewuste autorijder. 

JAC occasion leasen? Maak een proefrit!

U bent bij ons van harte welkom in de showroom om de JAC iEV7 S van dichtbij te bewonderen. Vanzelfsprekend kunt u ook direct een proefrit maken. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u de juiste informatie te geven over ons financial lease concept. Besluit u een JAC occasion te leasen? Dan geeft u gemakkelijk een leaseaanvraag door. Aan de hand van de benodigde gegevens bekijkt ons team of u in aanmerking komt voor een JAC occasion met financial lease!

Zo kunt u een JAC occasion leasen voor een vast maandbedrag. Wel zo gemakkelijk, u weet direct waar u iedere maand aan toe bent en komt niet voor verrassingen te staan. Het maandbedrag is opgebouwd uit rente en aflossing. Hoe hoger de aanbetaling bij de start van het lease traject, hoe lager uw maandbedrag zal zijn. Zo is het voor iedereen interessant om een JAC occasion te leasen.