Er zijn op dit moment 0 occasions van Honda die voldoen aan uw selectie criteria

Helaas zijn er geen occasions gevonden

Laat hieronder je gegevens achter en we houden je op de hoogte wanneer er een passende occasion binnenkomt.

Honda occasion lease: Japanse kwaliteit

Honda’s oprichter Soichiro droomde groots van de toekomst en nadat hij voor het eerst kennis maakte met de auto, werd het idee voor Honda geboren. En die droom werd omgezet in werkelijkheid: in de jaren ‘60 kwam Honda met de S500: een sportauto die de droom van Soichiro in vervulling liet gaan. Nog altijd levert dit van oorsprong Japanse geliefde automerk modellen die van alle tijden zijn. Dat maakt een Honda Occasion Lease altijd een geschikte keuze. 

De aantrekkingskracht van Honda

Tegenwoordig is Honda nog steeds een grote naam in de autowereld: denk maar aan de naam de zij gevestigd hebben in de Formule 1, maar ook als de sportieve Honda Civic ziet u hem vandaag de dag op de weg. Een auto waar u met plezier in rijdt en die nog altijd een grote aantrekkingskracht heeft. Bij Occasion Lease vindt u diverse Honda modellen die een perfecte perfect passen bij een lease contract. 

Een Honda occasion lease vindt u bij ons

Door ons uitgebreide aanbod aan Honda modellen, hebt u altijd een ruime keuze. Maar welke keuze is de juiste voor u? Daar komt u achter als u een proefrit inplant of de occasion komt bekijken in onze showroom. Wij helpen u dan graag op weg met uw gloednieuwe occasion en beantwoorden al uw vragen! Zo koopt u met een gerust hart de occasion die past bij uw wensen.  En wist u dat wij gebruik maken van een voordelige financial lease constructie?

Schaf uw Honda occasion lease aan met financial lease

Door onze aantrekkelijke financial lease constructie, rijdt u uw droomauto voor een fijne prijs per maand. Samen met u stellen we de contractduur op en het maandelijkse bedrag dat u aflost. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en weet u wat u per maand betaalt aan ons! Voordeel van een financial lease contract is dat u gelijk al de eigenaar bent van de auto, zonder in een keer een groot bedrag uit te geven. Een Honda leasen was nog nooit zo makkelijk.