Er zijn op dit moment 0 occasions van Ford die voldoen aan uw selectie criteria

Helaas zijn er geen occasions gevonden

Laat hieronder je gegevens achter en we houden je op de hoogte wanneer er een passende occasion binnenkomt.

Op zoek naar een Ford Occasion lease?

Vind hem in ons aanbod!

Henry Ford maakte het leven van vele mensen beter toen in 1908 betrouwbare en zuinige auto’s werden geproduceerd tegen een betaalbare prijs.  In de decennia daarna groeide het Amerikaanse autobedrijf uit tot een grote speler in de auto industrie. Tegenwoordig streeft Ford ernaar om wereldwijd leidinggevende organisatie te worden met haar diensten en producten in de automobielbranche. Met modellen zoals de Ford Ka is een Ford occasion lease dus een goede keuze!

Sinds het bestaan van Ford zijn er al meerdere noemenswaardige modellen van de lopende band af gerold. En nog steeds! Denk bijvoorbeeld eens aan de Ford Fiesta, dit populaire model van Ford met slimme technologische toevoegingen geeft u een veilig gevoel als u de weg op gaat. Als u liever kiest voor een stoerdere auto met veel ruimte is een Ford Ecosport de juiste keuze voor u! Bekijk ook ons uitgebreide aanbod in Ford Occasion Lease en vind de perfecte occasion voor u 

Maak een proefrit in een Ford Occasion Lease 

Door middel van onze aantrekkelijke financial lease regeling kunt u uw droom occasion rijden tegen een aantrekkelijk tarief. Door een financial lease plan af te sluiten betaalt u een vast bedrag per maand, dat in overleg is afgesproken. Op deze manier betaalt u de auto af en bent u direct economisch eigenaar. De verantwoordelijkheid voor zaken zoals verzekeringen en wegenbelasting blijven gewoon bij u liggen. Nadat de gehele auto is afgelost bent u ook de juridisch eigenaar en is de auto helemaal van u!

Wilt u graag uw opties bespreken voor een Ford Occasion Lease of een proefrit maken? Dat kan! Om de auto te leren kennen, kan een proefrit handig zijn. Zo kunt u zelf inschatten of de auto het rijcomfort heeft wat u zoekt. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden die u mogelijk kunt hebben over een Ford Occasion Lease.