Er zijn op dit moment 1 occasions van BMW die voldoen aan uw selectie criteria

Helaas zijn er geen occasions gevonden

Laat hieronder je gegevens achter en we houden je op de hoogte wanneer er een passende occasion binnenkomt.

Tweedehands BMW leasen

Onze BMW occasions

BMW maakt rijden geweldig door hoge Duitse kwaliteit en ultiem rijplezier. Hierdoor is BMW geliefd bij veel mensen die veel tijd op de weg doorbrengen en ook voor diegene die geïnteresseerd is in een auto met een sportieve motor. Door ons ruime aanbod van BMW occasion kunnen wij aan veel wensen voldoen. Onze occasions zijn vaak maar enkele jaren oud en voorzien van veel opties. Echter kan het natuurlijk voorkomen dat u specifieke wensen heeft, zoals die ene speciale optie. Wij gaan graag voor u op zoek naar de geschikte auto zodat ook u een tweedehands BMW kunt leasen. Neem contact met ons op zodat we samen met u kunnen bekijken wat er mogelijk is.

Maak een proefrit in uw BMW 

Het is natuurlijk altijd leuk om een proefrit te maken in misschien wel uw droomauto. U bent altijd van harte welkom in onze showroom om een proefrit te maken. Onze medewerkers staan u graag te woord om uw vragen te beantwoorden. Wanneer u een tweedehands BMW wilt leasen kunt u een leaseaanvraag doen. Tijdens een leaseaanvraag zal u enkele gegevens aan ons moeten doorgeven die bepalen of u in aanmerking komt voor Financial Lease van een BMW occasion. 

Indien de aanvraag akkoord is, profiteert u van veel voordelen. Zo hoeft u geen grote investering te doen bij de aanschaf van een tweedehands BMW. U betaalt een vast laag maandbedrag dat bestaat uit de aflossing en rente. Hoe meer u bij de aanschaf van uw BMW aanbetaalt, hoe lager uw maandbedrag zal zijn. Doordat wij onze occasions aanbieden met een Financial Lease contstructie, bent u direct eigenaar van uw tweedehands BMW. Wilt u ook profiteren van al deze voordelen? Bekijk dan ons aanbod!