Welkom bij Occasion Lease Totaal!

Occasion Lease Totaal is dé ideale partij wanneer je snel en goedkoop een occasion wilt leasen. We staan je bij binnen de procedure en helpen je op weg naar jouw ideale auto! Occasion Lease Totaal is opgericht als samenwerking tussen de bedrijven Autodroom Helmond en SDL Automotive. Door ervaring en verfrissing samen te voegen ontstond de ideale samenwerking.

Hoe helpen we je op weg naar jouw lease occasion?  

Vanuit Occasion Lease Totaal gaan we graag voor én met jou aan de slag! Een lease occasion is de ideale oplossing wanneer je geen groot bedrag in een keer wilt uitgeven maar je toch een vernieuwd model wilt gaan rijden. Samen helpen we je op weg naar de auto die geschikt is voor jou en past bij het wensenplaatje. Vind je jouw ideale occasion niet terug binnen ons aanbod? We gaan graag voor je op pad om tot jouw gewenste occasion te komen! Door ons grote en diverse netwerk kunnen we in de meeste gevallen garantie bieden op jouw wensen en voorkeuren.

Wat maakt occasion lease een goede oplossing?

Zoals al eerder genoemd: u hoeft geen groot bedrag in een keer te betalen en u kan toch uw ideale occasion rijden. Klinkt ideaal toch? Maandelijks lost u een vast bedrag af, samen met een klein bedrag aan rente. De duur van de afbetaling bepaalt u zelf. Dit kan tussen de 12 en 72 maanden. Om alles in goede banen te lijden leggen we op voorhand een leasecontract vast. Zo weet u precies waar u financieel aan toe bent. Deze manier van leasen komt neer op huurkoop, ook wel Financial Lease genoemd. Het fijne aan deze methode: aan het einde van de rit is de occasion jouw eigendom!

Het genieten van uw lease occasion kan direct beginnen!

Heeft u uw ideale lease occasion uitgezocht en is het leasecontract ondertekend? Dan leveren wij uw nieuwe auto zo snel mogelijk. De occasion wordt voor aflevering nog verzorgd waardoor deze schoon en netjes is wanneer hij bij u thuis de oprit oprijdt. Want ook een levering aan huis, of gewenste locatie behoort tot onze diensten!

We staan voor u klaar

Heeft u na het zien van ons aanbod nog verdere vragen? Neem contact met ons en we helpen zo spoedig mogelijk! Daarnaast staan onze teams u graag te woord in een van onze showrooms!